Afgelopen zaterdag 27 september was de première van Sneeuwwitje De musical in het Spant theater te Bussum. Gespeeld door het van Hoorne Entertainment en wat hebben ze ons goed geëntertaind. Een familiemusical voor jong en oud met veel bekende namen zoals Geert Hoes en Maud Mulder, ze zorgde voor veel leuke, maar vooral hele grappige momenten. Het verhaal van Sneeuwwitje alleen dan in een modern jasje en leuker dan ooit te voren.

Het was 75 minuten genieten van veel mooie nummers, prachtige kostuums, een erg mooi decor die draaide en interactie met het publiek. Zo dansten we met zijn alleen hoofd, schouders, knieën, teen, knieën, teen… de hele zaal danste en zong mee en alsof het nog geen feestje was, was er na de voorstelling voor prinsen en prinsessen een echt prinsen en prinsessenbal. Een aanrader voor het hele gezin. Sneeuwwitje De Musical is t/m juni 2015 te zien in de Nederlandse theaters.

Foto’s (c) Levin den Boer

Deel: