360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Na een meer dan succesvol voorjaar met onder andere Osunlade, Jay Daniel, Floating Points en Theo Parrish in de Dj Booth is het op vrijdag 04 oktober de beurt aan Hunee om voor de tweede keer BIRD te laten dansen.

Elke DJ beschouwd zichzelf als een muziek kenner. Hunee is daarin een van de DJ’s die in de top van de Eredivisie zit. Niet dat hij dat ooit van zichzelf zou zeggen want de bescheidenheid is groot bij de uit Duitsland afkomstige Hun Choi. Inmiddels hebben zijn DJ sets hem echter al over de hele wereld gebracht. Van Australie tot Azie, van Amerika tot Europa worden zijn avonturlijke eclectisch en uiterst dansbare sets geprezen. Of het nu klassieke House is, funkende Disco, Boogie of meeslepende Afro Beat Hunee draait er zijn hand niet voor om. En brengt zijn muziek met passie. Een passie die op de dansvloer voelbaar is.

Hunee ziet muziek als een reis. Een reis waarbij het leren en het ontdekken nooit stopt. Met een album wat dit jaar uit moet komen op het Rushhour label is deze reis aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat hij de reis van zijn huidige woonplaats Amsterdam naar Rotterdam heeft gemaakt en in BIRD staat om met jullie de dansvloer te delen.

De avond zal wederom opgewarmt worden door 360 Degrees resident Thelonious. Het enige dat jullie moeten doen is dansen tot je niet meer kunt…..

Wanneer: vrijdag 03 oktober
Aanvang: 23.00 uur
Toegang: € 10 euro (vvk), € 6 euro (early bird vvk)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam

Deel: