Negen jaar geleden is het alweer dat Concert at Sea (CAS) van start ging met één podium op de Brouwersdam te Zeeland.
Inmiddels is het uitgegroeid tot een festival die in de top 5 van Nederland past met zo’n 40.000 bezoekers per dag. Concert at Sea duurt 2 dagen, vrijdag en zaterdag met een diversiteit aan optredens verdeeld over 2 podia.

Het festival is strak georganiseerd en de optredens beginnen direct na elkaar. Alleen Ilse wist het programma in de war te schoppen door wat langer door te gaan zodat Jett Rebel vijf minuten moest wachten maar Blof begon daarna met de afsluiter gewoon weer strak om 22:15 uur. Ik noem het de afsluiter maar eigenlijk sluit FeestDJRuud af.

CAS denkt werkelijk aan alles van persoonlijk bier voor de artiesten tot het extra plaatsen van telecom masten zodat iedereen gewoon internet heeft en bereikbaar is. Naast de tientallen eet- en drink gelegenheden kan je ook een hangmat of kussen pakken om echt comfortabel van de optredens te genieten of juist lekker op het strand even weg van de muziek. Op naar volgend jaar… het 10de jaar!

Foto’s (c) Gwendolyne van Erp/Maxazine

Deel: