Na het optreden van zondag op mainstage Pinkpop ontving Chef’Special uit handen van Giel Beelen de Gouden Award voor de verkoop van 10.000 exemplaren door download en streams van de single ‘In Your Arms’. ‘In Your Arms’ is het liedje dat zanger Joshua schreef voor het afscheid van zijn overleden vader. De lullaby is afkomstig van het album ‘Passing Through’ dat eerder dit jaar verscheen. Sindsdien wordt de song veelvuldig gedraaid op alle radio.

Vorige week ontving de band ook al de Haarlemsche Cultuurprijs de ‘Olifant’ en werd er voor het najaar reeds een ‘Chef’Special Deluxe’ tour aangekondigd waarvan de Paradiso-show in no-time is uitverkocht.

Joshua Nolet: ‘Het is overweldigend en het voelt als een kroon op dit jonge maar nu al geslaagde jaar. Iedereen bedankt voor alle liefde en support voor deze track!’. Vandaag maakte platenzaak Concerto bekend dat de verkoop van album ‘Passing Through’ door het dak is gegaan op Pinkpop afgelopen weekend. Chef’Special moest enkel maar Stromae voor zich laten als bestverkopende artiest op het Limburgse Festival.

Foto (c) Janetta Verheij

Deel: