kansasbandDe Amerikaanse progressieve rockband Kansas, die in de jaren 70 hits scoorde als ‘Point of Know Return’, ‘Carry On Wayward Son’ en megahit ‘Dust In The Wind’ komt op vrijdag 25 juli a.s. voor een exclusieve clubshow naar 013 in Tilburg!

Hoewel Kansas bij het grote publiek vooral bekend is om de megahit ‘Dust In The Wind’, heeft de band met meer dan veertig jaar ervaring en veertien studioalbums veel meer te bieden. De progressieve rock van Kansas weet vooral in de jaren zeventig en tachtig te bekoren, getuige creatieve albums als ‘Leftoverture’ (1976) en ‘Point Of Know Return’ (1977). De band is in die tijd mateloos populair en nestelt zich samen met artiesten als Styx en Journey aan de top van de progressieve rockscene van de Verenigde Staten.

Vanwege bezettingswisselingen en wijzigingen van de muzikale koers duurt het even voordat Kansas zich creatief herpakt, maar anno 2014 staat de groep alweer enige tijd goed op de rails. Met oudgedienden als Phil Ehart en Steve Walsh in de gelederen weet Kansas op het podium ook nog altijd te overtuigen. Het optreden in 013 is de enige show in Nederland!

Kansas / Vrijdag 25 juli 2014 / 013, Tilburg
Aanvang 20:00 uur / Zaal open 19:00 uur
Tickets € 35,00 (excl. service- en transactiekosten) / De voorverkoop is reeds gestart via www.ticketmaster.nl

Deel: