Na zijn optreden op Pinkpop zal ex Live-zanger Ed Kowalczyk voor een clubtour door Nederland trekken. De zanger werd bekend als frontman van de legendarische band LIVE, waarmee hij wereldhits scoorde als ‘Overcome’, ‘The Dolphins Cry’ en ‘Run to the Water’. Als onderdeel van de tournee zal het tweede optreden van Kowalczyk in Weert ook zijn. Nadat hij in 2012 te zien was op het Bospop festival komt hij anderhalve week na Pinkpop wederom naar Weert voor een exclusief optreden in Muziekcentrum de Bosuil. Ondersteund door zijn band zal hij een energieke show neerzetten die in het teken staat van LIVE’s tweede studio album ‘Throwing Copper’. Op dit album staan onder meer de hits ‘I Alone’ en ‘Lightning Crashes’.

7 juni: Pinkpop, Landgraaf
8 juni: TivoliVredenburg, Utrecht
9 juni: Melkweg, Amsterdam
11 juni: Oosterpoort, Groningen
17 juni: De Bosuil, Weert

Foto (c) Gwendolyne van Erp, Maxazine.nl

Deel: