De 17-jarige Arizona Iced Tea-drinkende Zweedse rapper heeft in een korte tijd een grote fanbase gekregen op het internet. Zijn gimmick is rappen over onder andere het nuttigen van hoestsiroop terwijl hij Mario Kart speelt op zijn Nintendo 64. De rapper weet ook veel te vertellen over zijn favoriete Arizona-drankje, het bezitten van een miljoen wietplantjes, Pokémonkaarten verzamelen, drugs gebruiken, geld verdienen op zijn Death Star en de film Space Jam kijken. Yung Lean claimt dat hij vaak huilt wanneer deze activiteiten hem occuperen. Zijn emotionele teksten over de bovengenoemde onderwerpen worden ondersteund door zijn stem die hevig wordt ondersteund door auto-tune en zwemt in een zee van dromerige vaporwave en nostalgische geluiden. Higher Ground & Freshcotton hebben ervoor gezorgd dat Yung Lean en zijn clique meegemaakt kunnen worden in Amsterdam.

Als voorprogramma wordt T.N.O. voorgeschoteld. T.N.O. is een Amsterdamse rapgroep die al eerder het publiek warm moest krijgen voor Yung Lean. Dit is hun toen met vlag en wimpel gelukt. Op 2 april vindt deze show plaats in Bitterzoet. De tickets zijn hier te scoren.

Deel: