Hilversum krijgt er een bijzonder festival bij als resultaat van een unieke samenwerking tussen 13 horeca bedrijven in het centrum van Hilversum. Op maandag 21 april (2e Paasdag) zijn er 13 podia/cafés die gezamenlijk een (binnen)festival organiseren in het centrum van Hilversum. Een festival met een extreem brede programmering. Immers waar vind je een festival met een programmering van Nederlandstalig tot klassieke blues, van jazz tot flamenco, van luisterlied tot punk en van soul en ska.

Het festival is zo opgezet dat iedere bezoeker zelf een tocht kan plannen langs de verschillende podia/cafés en zowel op zoek kan gaan naar bekende genres en bekende artiesten maar er ook voor kan kiezen om zich te laten verrassen door nieuwe muziek op locaties waar je nooit eerder bent geweest. Het festival wil vooral ook regionale en talentvolle acts een kans geven om zich aan breed publiek te presenteren.

Het festival begint om 14.00 uur in Gooiland en eindigt ’s avonds laat in Podium de Vorstin. Andere deelnemers: Rex, Vida, De Dokter, De Waag, The Guardian, Luno Kitchen, De Kei, Puur Smaeck, The Skiff, Felix 2 en Wijnbar Vintage.

Wat staat er o.a geprogrammeerd: Groove General, Dries Roelvink, Chickfist, Manito’s flamenco, Matching Socks, Mirjam Verheem & Maurice Rugebregt, Muck, Murphy, Paul Grob, Roel and the Gang, Ray Klaassen & Friends, The Incredible Showband, The Upsessions, Bob van Veen, Mark Fledderman, Dave Miller, Saskia Soul.

De organisatoren willen hier een jaarlijks terugkerend festival van maken. Het festival is uiteraard gratis toegankelijk.

Deel: