Festival Where The Wild Things Are vindt op 7, 8 en 9 maart voor de tweede keer plaats in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Het festival biedt evenals vorig jaar een combinatie aan van slapen in een Center Parcs bungalow en een muziekfestival met garagerock, dance en folkbandjes. Voor dit festival koop je dan ook geen losse tickets, maar boek je een bungalow inclusief toegang tot het festival. De line-up voor het muziekgedeelte is helemaal compleet en bevat de volgende (bekende en minder bekende) namen: Franz Ferdinand, Kate Boy, John Murr, FS Green, Kadebostany, Boy & Bear, Rangleklods, The Mispers, Of Montreal, WhoMadeWho, Beans & Fatback, Crystal Antlers, Darlia, Taymir, John Hopkins, Sal P, Moderat, Afterpartees, De Staat, Great Minds, Kid Karate, Maydien, Optimo, Job Jobse, Josef Salvat, Trentemøller, Fitz & the Tantrums, Savages, Baskerville, Ungawa, Melt Yourself Down, Mr. Scruff, Young Fathers, Thomas Azier, de Kift vs Rats on Rafts en Kuenta i Tambu (KIT).

Naast muziek is er ook een randprogrammering, zoals een muzikale ontdekkingstocht met Lucy’s Wijsje, bowlen of verschillende pubquizzen. Nieuw zijn dit jaar de filmische hoogtepunten van het afgelopen IDFA en een literatuurprogramma Achievers, beide met de thema’s muziek en drank. Geïnspireerd door het werk van Charles Bukowksi zullen diverse bekende schrijvers en muzikanten zijn werk voordragen. Ook vinden er in het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo twee poolparties plaats, met St. Pool (St. Paul) en Radio Noet Noet achter de draaitafels.

Kijk voor meer informatie op de website van Where the Wild Things Are.

Deel: