Kiss oprichters Gene Simmons en Paul Stanley hebben laten weten dat een reünie met oud bandleden Peter Criss en Ace Frehley voor een optreden tijdens de band’s introductie voor de Rock and Roll Hall of Fame introductie er niet in zit. In eerste instantie had Gene Simmons te kennen gegeven dat een reünie met Criss en Frehley nooit meer zou gaan gebeuren, toen hun introductie werd aangekondigt leek het alsof hij daarop terugkwam.

Via twitter werd Paul Stanley gevraagd of Criss en Frehley op het podium zouden staan tijdens de introductie, Stanley reageerde met het antwoord “hoogst onwaarschijnlijk”. Later vroeg men hem of ze hun make-up zouden dragen, daarop antwoordde hij “No Way”. Met de verklaringen van Simmons en Stanley rezen er meer vragen bij de fans over de originele line-up. Op de vraag of Stanley nog boos was op Criss en Frehley, zei Stanley; “Nee, ik ben er trots op dat we samen met hun tot de Rock and Roll Hall of Fame gaan toetreden, ookal voelt het dat er niets veranderd is”.

Criss verliet de band in 1980 nadat persoonlijke problemen er voor zorgden dat zijn drumcapaciteiten minder werden. Frehley vertrok 2 jaar later na een meningsverschil over de muzikale richting van de band. In 1996 kwamen ze weer bij elkaar voor de Grammy Awards en gingen ze weer op tournee en namen ze nieuw materiaal op. Begin 2001 vertrok Criss wederom na contractuele geschillen, Frehley verliet Kiss voor de tweede keer in 2002.

Deel: