Afgelopen maandagochtend om 09.00 uur is de vrije verkoop gestart voor de jubileumconcerten van Toppers in Concert 2014 op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei. De verkoop is zo overweldigend dat er morgen waarschijnlijk geen tickets meer verkrijgbaar zijn voor de twee concerten. Volgens traditie treden de Toppers vaak drie keer op in de ArenA. Echter dit jaar zijn er al drie concerten omdat er ook nog een besloten uitkoop is voor een avond.

‘Andere jaren waren er voor de eerste twee concerten tickets verkrijgbaar tot half januari, maar het gaat nu zo hard dat we er door worden overvallen. De vraag naar tickets overstijgt ieders verwachting. Morgen gaan we met alle betrokken partijen onderzoeken of het mogelijk is een vierde concert te plannen. Dat is niet makkelijk want in de eerste week van juni wordt er gevoetbald in de Amsterdam ArenA en dat staat al vast.’, aldus de organisatie van Toppers in Concert.

Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger vieren in mei op grootse wijze het 10 jarig jubileum van Toppers in Concert! De 10e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Voor het 10e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar die is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Het thema voor het jubileumjaar 2014 is ‘MADE IN HOLLAND’. Het belooft een avond te worden van terugkijken en vooruitblikken maar vooral samen genieten van het unieke jubileum moment in een oer-Hollands ‘Over the Top’ decor. Het kledingadvies is ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld. Gastoptredens zijn er van o.a. GORDON, ANDRE VAN DUIN en 2 UNLIMITED.

Deel: