Nick & Simon kerstNog voordat Sinterklaas in ons land aankomt, hebben Nick & Simon al een gouden kerst dit jaar. Hun kerstalbum ‘Christmas with… Nick & Simon’ heeft de Gouden status behaald. Sinds de release van het album op 11 oktober 2013 zijn ruim 25.000 exemplaren verkocht. Het Volendamse duo ontving de Gouden plaat uit handen van collega Sandra van Nieuwland, die tevens op het album te horen is in duet met Simon Keizer. Daarnaast maakten Nick & Simon in ShowVandaag bekend dat ze in 2014 een bijzonder kerstconcert geven in de Rotterdamse Ahoy op vrijdag 19 december.

‘Christmas with.. Nick & Simon’ bevat maar liefst 13 tracks, waaronder twee opvallende duetten. Nick zong samen met de internationale topartiest Katie Melua het liedje ‘Baby It’s Cold Outside’. Simon en Sandra van Nieuwland maakten samen het liedje ‘Christmas In Our Hearts’.

In 2009 scoorden Nick & Simon een nummer 1 kersthit met hun liedje ‘Santa’s Party’. Het succes van deze plaat smaakte naar meer en vier jaar later verscheen op 11 oktober 2013 een compleet kerstalbum van Nick & Simon. Producer Gordon Groothedde produceerde het complete kerstalbum. ‘Christmas with… Nick & Simon’ is niet alleen als album verkrijgbaar, maar ook als custom made kerstpakket. Dit kerstpakket bevat naast het album: 10 kerstkaarten, een Nick & Simon kerstmuts, een Nick & Simon kerstbal en Nick & Simon kerststickers. Vrijdag 29 november gaat ‘Best Time Of The Year’ als single in release. Het liedje is tevens de titelsong van dé Kerstfilm van het jaar Midden in de Winternacht.

Kaarten voor het ‘Christmas with… Nick & Simon’- concert zijn nu hier te koop of via tel.0900-9203 (0.45 Per minuut).

Deel: