Ruim een jaar geleden namen Heideroosjes afscheid. Van de band, van elkaar en van hun fans. Hoe ziet het leven van de bandleden er sindsdien uit? Dat vroeg Leon Verdonschot, journalist en in een ver verleden schrijver van de bandbiografie ‘Een Teringtyfustakkeband,’ zich af. Dus maakte hij een film over de vier roosjes ná de Heideroosjes.

Voordat de film op tv komt (12 en 14 december op L1 en in het voorjaar op de landelijke televisie) is er een grote, officiële première voor genodigden. Op zaterdagavond 7 december, in de regio waar de bandleden opgroeiden en waar het voor de band allemaal begon: het noorden van Limburg. Op precies te zijn in Panningen, in de filmzaal van Dok6. Voor genodigden, deze première. En voor 200 Roosjesfans die er snel bij zijn. Want wil je de officiële première bijwonen samen met de vier leden van de band en de regisseur, dan is dit je kans.

Op 7 december ben je vanaf 19:30 uur welkom. Om 20:15 uur (stipt!) start regisseur Leon Verdonschot met de inleiding van ‘MOOI GEWEEST – een leven na de Heideroosjes’. Vervolgens wordt de film voor de allereerste keer aan het publiek getoond. Na afloop van de documentaire kunnen er vragen gesteld worden aan regisseur Leon Verdonschot en de voormalige Heideroosjes. De dag erna, zondagmiddag 8 december, is er trouwens nog een vertoning van de film, op de plek waar het Nederlandse afscheid plaatsvond, de Melkweg in Amsterdam. Hou voor meer informatie daarover de website en mailinglijst van de Melkweg in de gaten. Kaarten kun je reserveren via www.EN-tickets.nl

Deel: