Het vorige week verschenen nieuwe album van Frans Bauer, ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’, komt vandaag binnen op de eerste plaats in de GfK Dutch Album Top 100. Het is het tweede album dat door Frans Bauer in samenwerking met Laurens van Wessel geschreven en geproduceerd is en dat op één binnen komt. Het succes van de vrolijke Brabander lijkt niet te stoppen. In februari vierde hij nog zijn 1000e concert in Koninklijk Theater Carré en zijn nieuwe hitsingle ‘Doe Nou Niet’ stond op één in alle Nederlandstalige hitlijsten. Ook ‘Vive la Frans’ trekt wekelijks ruim 1 miljoen kijkers op zaterdagavond.

Toch draagt het nieuwe album de titel ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’. “Ik heb me de afgelopen paar jaar pas echt goed kunnen ontwikkelen als tekstschrijver en producer van mijn eigen muziek. Ook als presentator heb ik mij verder kunnen ontwikkelen, dus ik verwacht dat er nog een hoop mooie dingen komen!”, aldus Frans Bauer, “En daarnaast zegt men toch dat het leven pas begint bij 40?”

Frans is erg blij met zijn dertiende nummer één notering voor een album. “Het is altijd spannend wanneer een album uit komt of de fans het zullen omarmen, vooral wanneer je de liedjes zelf hebt geschreven. De reacties waren erg positief en de fans reageerde enthousiast, maar het is altijd afwachten of zij ook naar de winkel zullen gaan om het album daadwerkelijk te kopen. Gelukkig is dat gebeurd en komen we opnieuw op één binnen!”, aldus een enthousiaste Frans Bauer.

Foto (c) Freddie de Roeck/Maxazine.nl

Deel: