Op 14 oktober verschijnt This Savage Land, het tweede album van The Black Spiders via Listenable Records! Het geluid van Lemmy en Tony Iommi die bekvechtend de kroeg door lopen, niet wetende of ze elkaar de hersens zullen inslaan met hun bierflessen, of ze gebroederlijk leeg te zuipen. Oftewel: ROCK! Dat is wat The Black Spiders ten gehore brengen.

Het tweede album van deze Sheffielders werd gefinanciëerd door fans, die massaal gehoor gaven aan de oproep om via Pledge Music hun steun te betuigen. Binnen vijf dagen was het nodige budget bij elkaar gesprokkeld!

Sinds de oprichting in 2008 is The Black Spiders een graag geziene band onder collega’s en fans over de hele wereld. Na de release van twee EP’s verscheen in 2011 het debuutalbum Sons Of The North, gevolgd door headline shows, support shows voor Ozzy Osbourne, Danzig, Volbeat en Airbourne en optredens op festivals als Sonisphere, Rock Am Ring, Graspop Metal Meeting en Speedfest

Komend najaar tourt de band samen met Airbourne heel Europa door. Op 24 oktober landt de band in 013 in Tilburg en precies een maand later in Ancienne Belgique in Brussel.

Deel: