arcade fire reflektorArcade Fire’s nieuwe single ‘Reflektor’ is sinds zaterdag gelekt op het internet, dit kort voor de officiële release van maandag 9 september. De bijna 8 minuten durende single bevat zang dat lijkt op David Bowie, waardoor eerdere berichten dat Arcade Fire tesamen met Bowie en producer James Murphy in New York City opnames hebben gemaakt geloofwaardiger zijn geworden. In het door disco geïnspireerde nummer zijn zeker de invloeden van Murphy te horen. Het is Arcade Fire’s meest dansbare nummer tot nu toe, met Win Butler en Régine Chassagne voor de leadzang en een funky disco beat.

‘Reflektor’ wordt als gezegd maandag 9 september gereleased, de bijbehorende viedoclip is geregisseerd door Anton Corbijn. Arcade Fire’s nieuwe album ligt vanaf 29 oktober in de winkels. Bekijk hieronder de teaser voor ‘Reflektor’.

Deel: