Nog even en dan is het eindelijk zover. Zaterdag 24 augustus 2013 staat het Mortelveld in Eersel weer volledig in het teken van Paperclip Festival! Met deze jubileumeditie, Paperclip Festival bestaat vijf jaar, wordt alles uit de kast gehaald om er een fantastisch evenement van te maken. In dit bericht alle laatste belangrijke informatie.

Thema
Paperclip Festival – Magic 5. Met dit thema kun je alle kanten op. Zo heeft de organisatie de namen van de mainstage, de grote tent en de intieme technotent resp. omgetoverd in ‘De Hoge Hoed’, ‘De Heksenketel’ en ‘Hocus Pocus’. Naast de areanamen, heeft de organisatie uiteraard ook weer allerlei optredens en ludieke acties bedacht. Zo komt Andrew Melia, bekend van ‘de nieuwe Uri Geller’, zijn goocheltrucs doen en zijn de acteurs uit de promotiefilmpjes op internet allemaal op het terrein aanwezig. Naast Andrew Melia lopen er nog een aantal goochelaars rond.

Een andere leuke actie? Als je op tijd komt, tussen 13.00 uur en 16.00 uur, maak je kans op een gratis bonnenstrip ter waarde van tien euro. Wat moet je hiervoor doen? Trek het cijfer 5 uit de stok kaarten bij onze entreegoochelaar en win! Stipt om 16.00 uur stopt deze actie. Maar… Er is nog veel meer te beleven. Zo is er het ‘tentje met iets’ dat toepasselijker wijs de naam ‘Black Magic’ heeft. Wat daar gebeurd, moet je toch echt zelf ontdekken. Verder is er ook weer een spel met veel interactie, waaraan jij mee kan doen. Bezoek de Heksenketel en laat je verrassen. Kortom, van alles te ontdekken en te beleven. Met zijn allen maken we er gegarandeerd weer één groot feest van!

Timetable & artiesten
Het programmaboekje is voor iedereen beschikbaar bij binnenkomst op het festivalterrein. Hierin staat precies aangegeven welke artiesten hoe laat draaien zodat je geen enkele artiest hoeft te missen! Daarnaast is de timetable ook online te vinden op de website & social media. Voor het volledige overzicht van optredens check dan onze website of social media. Hoge verwachtingen zijn er met name van D-wayne, het 18-jarige supertalent die de hele wereld rondreist met zijn muziek. Dit jaar alweer voor de derde keer op Paperclip!

Kluisjes
Uiteraard zijn er op Paperclip Festival kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen (huur = €5, borg = €5, borg krijg je terug bij het weer inleveren van je sleutel). De magie houdt niet op… Ook bij de lockers kun je verrast worden!

Pinnen
Ook dit jaar kun je weer pinnen op het festivalterrein. Er is een pinapparaat aanwezig bij de muntenbalie. Je wordt echter aangeraden voldoende cash geld mee te nemen naar het festival, omdat geldautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Het weer
Niets is zo wisselvallig als het weer. Tot nu toe zien de voorspellingen er gunstig uit, maar vooral in Nederland is het moeilijk in te schatten wat we kunnen verwachten. Zorg dat je voorbereid bent en hou de voorspellingen in de gaten. Vorig jaar koelde het ’s avonds flink af, houd daar rekening mee en neem extra kleding mee. Deze kun je overdag kwijt in je kluisje. Bij een onverhoopte regenbui kun je schuilen onder de overkappingen of in de tenten. Daarnaast deelt de organisatie gratis poncho’s uit mocht dit nodig zijn.

Kaarten
De voorverkoop breekt alle records, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze koop je via internet op www.paperclip.nu of bij een van de filialen van Primera. Kaartjes kosten in de voorverkoop €17,50- excl. fee. Aan de deur, indien nog beschikbaar, zijn de kosten €25,- euro voor een kaartje. Let op, het festival is alleen te bezoeken vanaf 16 jaar en ouder. Zorg voor een geldige legitimatie! Vroege entrees maken dus kans op de gratis bonnenstrip, kom op tijd en pak die prijs!

Overige faciliteiten en weetjes
Uiteraard hebben we ook dit jaar weer gratis parkeergelegenheid, gratis toiletten, lekker eten, koud bier en een uitmuntende ambiance! Ook sluiten we dit jaar de jubileumeditie af met een heuse eindshow!

Als laatste wil de organisatie laten weten dat ze er weer ontzettend veel zin in hebben en dat er alles aan wordt gedaan om de editie van vorig jaar weer te overtreffen. Graag tot zaterdag 24 augustus, Paperclip Festival – Magic 5. Paperclip, beleven op eigen risico!

Deel: