Beady Eye’s gitarist Gem Archer is in het ziekenhuis opgenomen na een ongeluk, hij zou zwaar hoofdletsel hebben. Gem kreeg dit ongeluk in de avond van 1 augustus, waarna hij met spoed naar het ziekehuis is vervoerd. Hoe ernstig zijn hoofdletsel is, is tot op heden nog onbekend. Archer zou stabiel zijn en voorlopig onder observatie moeten blijven. Zijn familie, vrienden en bandleden bedanken iedereen die steun betuigen en hopen dat hij snel weer opknapt.

Onlangs werd bekend gemaakt dat Beady Eye een aantal concerten in Belgiƫ en Japan moest afzeggen omdat Archer een blessure had opgelopen. De band zou gisteren optreden tijdens de Lokerse Feesten, daarna naar Tokyo voor een concert op 10 augustus tijdens Summer Sonic in Tokyo. Het is nog onbekend of Archer op tijd hersteld zal zijn voor het concert dat Beady Eye op 17 augustus op de planning heeft staan tijdens het V Festival.

Deel: