Vóór Kerstmis zal Robbie Williams een tweede swingalbum uitbrengen. De exacte releasedatum is nog niet bekend, ongetwijfeld zal Robbie’s album in de periode dat de mensen hun Kerstinkopen gaan doen in de winkels liggen. Een en ander wordt door de Britse media gemeld. In 2001 bracht de ex-Take That zanger zijn eerste swingalbum uit, getiteld ‘Swing When You’re Winning’.

Recentelijk werd er omtrendt het album wel al een tipje van de sluier opgelicht, Williams zal samen met niemand minder dan Michael Bublé te horen zijn, de twee namen kort geleden een duet op. Na de promotiecampagne voor zijn laatste album ‘Take The Crown’ gaat Williams verder met de opnames voor het album.

Bekijk hieronder de clip van een van de grootste hits van ‘Swing When You’re Winning’ getiteld ‘Something Stupid’, een duet met actrice Nicole Kidman.

Deel: