De laatste dag van het Glastonbury festival wordt vandaag (deels live) uitgezonden. Vanaf het beeldscherm zag het er prachtig uit (en klonk het soms ook zo). Vanavond kun je weer meekijken, met van 18-20.00 uur een live verslag vanaf het terrein via BBC2. Om 23.00 gaat die zender weer verder met – met een beetje mazzel- het optreden van Mumford & Sons. BBC3 geeft ons vanavond Hampshire Weekend, Jessica Ware, Editors, Lianne la Havas en The xx van 21.00-0.30 uur. BBC4 brengt Bobby Womack om 23.30 uur.

Editors zijn ook te zien via Canvas, om 23.00 uur. Daar wordt de muziekdocumentaire ’the weight of your love’ uitgezonden, met clips en voorproefjes van hun nieuwe album dat morgen uitkomt.

Rockpalast heeft om 23.55 uur via WDR een verslag van Rock Hard Festival, met o.a. Queensryche, D-A-D, Ensiferum, en Desaster.

Deel: