De organisatie van het 25e Dour Festival, dat dit jaar gehouden wordt van 18 t/m 21 juli heeft het tijdschema bekend gemaakt. Het Dour Festival – of kortweg Dour – is een vier dagen durend muziekfestival dat zichzelf de naam van ‘European Alternative Music Event’ geeft. Dour wordt sinds 1989 jaarlijks gehouden bij het Waalse dorp Dour. De line up bestaat uit alternatieve bands en artiesten uit diverse muziekgenres, waaronder post-rock, metal, drum ‘n’ bass, dubstep, hiphop, reggae, ska, electro en dance. Om en bij de 240 artiesten worden gedurende vier dagen gespreid over 6 à 7 podia. Bekijk het tijdschema hier.

Beluister hieronder Sauvage-Sauvage – Dancing On the Ultimate Roof (25th Dour Festival Anniversary Anthem)

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/94263167″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
Deel: