Op zaterdag 28 september organiseert Underground een nieuwe editie van Lokaal Kabaal. Onder deze noemer krijgen acts uit de provincie Flevoland de kans in Underground het podium te betreden en zich zo op een professionele manier in de kijker te spelen. Elke editie staat een genre centraal en op zaterdag 28 september is dit ‘Pop/Rock’. De toegang tot Lokaal Kabaal is gratis.

Voor deze editie is de organisatie op zoek naar drie a vier Flevolandse Pop/Rock bands die weten hoe je de pannen van het dak speelt. Bands spelen op zaterdag 28 september een set van een half uur en krijgen een onkostenvergoeding van 75 euro per band plus enkele consumpties.

Geïnteresseerde bands kunnen zich aanmelden door voor 1 september een mail te sturen naar bart@undergroundlelystad.nl met daarbij een link naar recent werk. Uit alle aanmeldingen kiest de programmeur Bart Drost de bands die tijdens Lokaal Kabaal #4 acte de présence gaan geven. Op 4 september worden de geselecteerde bands bekend gemaakt.

Underground is het poppodium van Lelystad en met een capaciteit van 400 bezoekers het grootste poppodium van de provincie Flevoland.

Deel: