De Grammy Award winnende band Arcade Fire zal op 9 september nieuw werk uitbrengen van hun vierde studio album, de opvolger van het succesvolle album ‘The Suburbs’. Dit volgens Revolt, het nieuwe televisie en media netwerk van Sean ‘Diddy’ Combs. Volgens Revolt is het album afgelopen jaar op diverse locaties opgenomen, waaronder de New Yorkse DFA Studios tesamen met voormalig LCD Soundsystem frontman James Murphy.

“Ik denk dat het een fantastisch album gaat worden, ik kan niet wachten tot het gereleased wordt”, vertelde Murphy tijdens een interview voor Rolling Stone. Afgelopen december liet de band wat nieuw materiaal horen tijdens een privé concert in de Breakglass Studio te Montreal. De nieuwe songs werden beschreven als “dance-y and groovy”, met invloeden uit het midden van de 19e eeuw en de Afro-Amerikaanse geschiedenis in de VS.

Deel: