De organisatie van Kempenerpop heeft vandaag nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival dat op 20, 21 en 22 september plaatsvindt in Waalre. De nieuwe namen zijn: Diablo Blvd (B), Jaya The Cat (USA/NL), King Hiss (B) en Four Headed Dog. Deze laatste band is een nieuwe stonerformatie bestaande uit onder andere de leden van Peter Pan Speedrock. Ook de winnaar van de Kempenerpopprijs 2012, Nona, is nu officieel toegevoegd aan de line-up.

Op zaterdag en zondag worden er op het festivalterrein diverse slagwerkworkshops gehouden door De Vuilnismannen. Onder het motto “Trommelen op rommel” geven zij enkele keren per dag een interactieve performance, waarbij ook het publiek het trommelen op rommel zelf mag beleven. De Kempenerpop-zondag zal dit jaar starten met een koffieconcert door een bekende Nederlandse artiest. Wie dat is, houdt de organisatie nog even geheim, maar zeker is dat het festivalterrein speciaal hiervoor 2 uur eerder open gaat dan normaal.

Eerder werd bekend gemaakt dat o.a. ook Kensington, The Dirty Denims, Traumahelikopter, Green Lizard, Komatsu en Merdan Taplak in september naar Waalre afreizen. De komende tijd volgen nog meer bekendmakingen. In totaal zullen dit jaar zo’n 25 acts de poster van het festival sieren.

Kempenerpop 2013 vindt plaats op 20, 21 en 22 september in Waalre en is gratis te bezoeken. Meer festivalinfo en achtergrondinformatie over de bands is te vinden op www.kempenerpop.nl.

Deel: