Afgelopen vrijdag zijn de 4 bandleden van U2 gesignaleerd toen ze de Electric Lady Studios in New York in gingen. De band legt de laatste hand aan een nieuw album dat volgens zeggen komende decembermaand in de winkels zal liggen. Nu is dat niet zo bijzonder, ware het niet dat kort na Bono, The Edge en Adam Clayton Coldplay’s frontman Chris Martin arriveerde, waardoor de geruchtenstroom direct op gang kwam dat U2 samen met Martin een album gaat opnemen. Toen een verslaggever Martin vroeg of hij samen met U2 in de studio was ontkende hij dit, onderstaand filmpje bevestigd dit.

De band legt de laatste hand aan een nieuw album dat volgens zeggen komende decembermaand in de winkels zal liggen. Frontman Bono was samen met de overige U2 leden in de studio tesamen met Danger Mouse, die nog wat mixwerk moest verrichten voor U2’s nieuwe album, waarvan de titel nog onbekend is.

Deel: