Pop on Top vond dit jaar wederom plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. De weergoden waren ons goed gezind, 13 graden maar droog. Volgens de weerman zou het in de avond gaan regenen, gelukkig had hij het mis. Het publiek stroomde al vroeg toe, het kuurpark, gelegen in de tuin van het Holland Casino ging om 12:00 uur open. Op het programma stonden bands als Racoon en Kane.

Waar grote namen als Memphis Maniacs, Waylon, Racoon en Kane het publiek een concertgevoel wisten te geven lukten het de lokale artiesten zoals De Shakin DJ’s, Wir Sind Spitze en Erwin ook om het publiek vermaken. Tussen de optredens door kon men genieten van een biertje, een heerlijk frietje of was er een ijsje voor de kinderen. Pop on Top werd om middernacht afgesloten met DJ van de 90’s Party en schitterend vuurwerk.

“Pop on Top begint naam te krijgen. Zo zien we het met het jaar drukker worden. Veel mensen reizen komen van ver voor een feestelijke dag. Dit jaar mogen we het festival wederom als geslaagd beschouwen”, aldus de organisatie.

Deel: