De succesvolle tweede theatertour van VanVelzen, ‘The Rush Of Life’, krijgt dit najaar een vervolg. Na vele uitverkochte zalen en een overweldigend slot in Koninklijk Theater Carré, staan VanVelzen en band dit najaar wederom garant voor een show die werkelijk van het podium af spat! ‘The Rush Of Life’ is veel meer dan een concert alleen. Op enthousiaste wijze vertelt VanVelzen vermakelijke anekdotes, verrast hij met originele theatrale vondsten en daagt hij het publiek uit om actief onderdeel te worden van de show.

VanVelzen staat tijdens de voorstelling een avond lang stil bij zijn voortdurend veranderende bestaan als persoon én artiest. Zijn eigen fotoalbum en songs zijn hierbij de rode draad. Liedjes als ‘Baby Get Higher’, ‘Love Song’, ‘Sing Sing Sing’ en ‘When Summer Ends’ ontbreken hierin uiteraard niet. Meer dan 65.000 mensen zagen VanVelzen al in het theater. Reacties als: “Humoristisch en inspirerend”, “Ontzettend gelachen”, “Muzikaal zeer verrassend” en “Fantastische interactie met het publiek”, bewijzen de kracht van VanVelzen als verteller en muzikant.

‘The Rush Of Life’ is een energieke en avondvullende muziekvoorstelling die je niet wilt missen!

Deel: