In een interview liet Bill Wyman weten dat hij nooit meer samen op het podium zal staan met de Rolling Stones. Hij vertelde: “Ik heb altijd volgehouden dat je bepaalde zaken niet vast kan blijven houden, het zal nooit meer hetzelfde zijn. Het is net als een schoolreünie. Als je een poging waagt om terug te gaan en een relatie met iemand wilt aanknopen, dit werkt niet, dit geldt ook voor de muziek. Het was voor mij een keer 5 minuten, maar daarna nooit meer, natuurlijk blijven we wel goede vrienden”.

Op de vraag of hij teleurgesteld was over zijn gastoptredens vertelde Wyman: “Het leuke is dat mijn kinderen mij samen met de Rolling Stones op het podium hebben zien staan. Afgelopen december vroegen ze me, daarna hebben we drie dagen lang zitten jammen. Ik had het idee dat ik echt bij de tour betrokken zou worden, maar toen kwam het, ik zou maar twee nummers meespelen. Inderdaad, dat was een grote teleurstelling.

Over het leven als een rockster liet hij weten dat hij en Charlie gewoon zijn gebleven. “Je hebt een carriére, je probeert vriendelijk tegen de mensen te zijn maar je wilt wel een normaal leven blijven leiden. Het vervangen van lampen, de wc-rol verwisselen, gewoon normale dingen. Ik breng het vuilnis weg, voorheen stofzuigde ik ook gewoon. Toen ik net getrouwd was deed ik al het pleisterwerk in huis. Ik hou van normale dingen doen, ik ben normaal, het is een onderdeel van opgroeien”, aldus Wyman.

Deel: