Een paar dagen voor de officiële release is het gloednieuwe artiestenalbum van Armin van Buuren – ‘Intense’, al exclusief verkrijgbaar voor streaming op Spotify. Iedere fan kan het album van de nummer één DJ gratis beluisteren via Spotify.com. ‘Intense’ zal op vrijdag 3 mei worden uitgebracht.

‘Intense’ is het vijfde artiesten album van Armin van Buuren en bevat samenwerking met onder andere Israelische Grammy winnares violiste Miri Ben-Ari, Australisch duo NERVO en vocalisten Trevor Guthrie, Emma Hewitt, Laura Jansen en Fiora. De eerste single, ‘This Is What It Feels Like’, staat op hoge rotatie radio in Canada, de Verenigde Staten, Nederland en vele andere landen. Tevens neemt de track verschillende charts en Top 40’s in.

Armin van Buuren: ”Dit zijn spannende tijden voor me en ik kan niet wachten om erachter te komen wat mijn fans van ‘Intense’ vinden. Ik wilde hen de kans geven om het album voor de officiële release al gratis te beluisteren. Ik hoop dat zij net zo gek worden op het album als ik!”

Deel: