Parijs is de stad van de liefde en wordt jaarlijks door vele miljoenen toeristen bezocht. De stad behoort met dat aantal toeristen tot een van de populairste steden ter wereld. En waarom zou u Parijs niet bezoeken. De stad biedt alles; vele musea, bezienswaardigheden, een enorm aanbod aan winkels, kunst, architectuur, de mooiste hotels, vele uitstekende restaurants en nog veel meer.

Een vleugje liefde dicht bij huis
Parijs wordt ook wel de stad van de liefde genoemd. De Eiffeltoren, de bekendste attractie, staat in de top tien van locaties voor huwelijksaanzoeken ter wereld. Een romantischer uitstapje bestaat er in Parijs daarom ook niet. Naast de Eiffeltoren is er de brug met de naam De Pont des Arts. Op deze brug worden al decennia lang oor verliefde stelletjes hangslotjes aan de reling bevestigd. Het sleuteltje wordt van de brug in de Seine gegooid waarna de geliefde voor altijd aan elkaar zijn verbonden.

Luxe in overvloed
Voor de luxe reiziger is Parijs één van de toplocaties in de wereld. Naast de hoofdkantoren en vele filialen van ’s wereld grootste luxemerken, zijn hier ook vele exclusieve en peperdure galeries en boetiekjes gevestigd. De luxe shopper komt hier dan ook niets te kort en kan na het winkelen dineren in een van de vele exclusieve restaurants, waarvan er vele bekroond zijn met Michellin sterren.

De hotels in Parijs variëren van gemakkelijk tot super-de-luxe en van alle gemakken voorzien. De vele vijf sterren hotels in de stad spatten haast uiteen van de luxe. Vanaf de deur, waar u ontvangen wordt door een heuse portier, tot aan de deurknoppen in uw kamer, straalt alles luxe uit.

Flying Blue Platinum Card
Wilt u vanaf het moment van vertrek in de watten gelegd worden? Boek dan een ticket met uw Flying Blue Platinum Card. Deze kaart biedt u bij de KLM vele voordelen en luxe. Zo bent u altijd verzekerd van de beste plaatsen met perfecte service en exclusieve voorrang en diensten van het speciale SkyTeam. Daarnaast bent u altijd verzekerd met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering en u kunt uw ticketprijs in drie vaste termijnen betalen, zonder extra kosten. Wat de kaart helemaal uniek maakt is de Platinum Lifestyle Service. Met deze service bent u altijd verzekerd van een tafeltje in uw favoriete restaurant overal ter wereld. U hoeft simpelweg alleen
maar even met de klantenservice te bellen en alles wordt voor u geregeld.

Deel: