Handsome Poets, Fresku en Nielson zijn toegevoegd aan de line-up voor de eerste meerdaagse editie van Indian Summer Festival op 15 en 16 juni 2013, evenals Memphis Maniacs en Qeaux Qeaux Jones. Hiermee is de line-up voor de main stages (dance en pop/rock) compleet. Handsome Poets scoorden een nummer 1-hit met ‘Sky On Fire’ en brengen vrolijke indiepop met een dansbare groove. De rappende verhalenverteller Fresku won in 2012 de State Award voor beste artiest van 2012 en is een garantie voor een ijzersterk optreden waar de intensiteit en persoonlijkheid van afspatten. Qeaux Qeaux Jones is een veelbelovend muziektalent met een doorleefde, jazzy stem en een fijne dosis alternatieve rhythm & blues, soul, en rock. En waar iedereen Nielson kent van ‘Beauty  en de Brains’, heeft de 22-jarige singer-songwriter nog veel meer fijne, energieke popliedjes in zijn mars. Last but not least: festivalfavorieten Memphis Maniacs, die de bezoekers van Indian Summer Festival zullen meenemen op een spectaculaire, bizarre muzikale reis.

Volledige line-up:
Zaterdag: Alex van Oostrom, Andy Jones, Baggi Begovic, Ben Bastion, Ben Liebrand, Blaudzun, The Bloody Beetroots, Bootsman 2 Bootsman, Dennis Ruyer, DJ Remy, Electro Guzzi Live, Exclusive 90’s, Funkerman, Guus Meeuwis, Keane, Kraak & Smaak (dj-set), Lindsey Stirling, Lucas Gravell, Lucien Foort ft. Eller van Buuren, MC Haits,  Mitchell Niemeyer ft. MC VI, Rene Amesz, Sander Kleinenberg, The Subs (dj-set), We Love ’80 And ‘90’S, Within Temptation
Zondag: Alex van Oostrom, Ben Liebrand, Boemklatsch (dj-set) dEUS, DJ Irwan, Exclusive ‘90’s, Feest DJ Ruud, The Flexican ft. Sef, Joran van Pol, Kane, Lady Bee, MC Mitch Crown, The Opposites, The Prodigy, Prok & Fitch, Roger Sanchez,  Skitzofrenix, Vato Gonzales ft. mc Tjen, Warren Fellow b2b Joey Daniels, We Love ’80 And ‘90’S, Willie Wartaal, Yellow Claw, 10 Years of Housequake, 2000 And One

Informatie festival:
Aan de groene oevers van recreatieterrein Geestmerambacht verrijzen op 15 en 16 juni zes stages waar internationale en nationale topacts en verrassend talent uit uiteenlopende muziekstijlen een onvergetelijk optreden zullen weggeven. Met deze meest recente aankondiging is de line-up van de main stages, de twee dance areas en het pop/rock podium, compleet. Nieuwe namen voor de 80/90’s-Stage, het duurzaamheidslab en het theater zullen spoedig volgen. De combinatie tussen diversiteit, exclusiviteit en kwaliteit maken Indian Summer tot een uniek festival met een open-minded sfeer en intieme setting.

Deel: