De organisatie van Pukkelpop, dat dit jaar gehouden gaat worden op 15, 16 en 17 augustus, heeft vandaag een enorme lading namen vrijgegeven die op het podium zullen staan tijdens het 3-daagse Belgische festival. Als gezegd zullen buiten de lading namen niemand minder dan Eminem, The Prodigy, Franz Ferdinand en Nine Inch Nails een optreden komen verzorgen. De voorverkoop start woensdag 27 maart om 14:00 uur.

Bekijk hieronder de voorlopige line-up:

Donderdag 15 augustus:

Eminem, Nine Inch Nails, Fall Out Boy, Slayer, Deftones, Mac Miller, TNGHT (Hudson Mohawke x Lunice), Baauer, Imagine Dragons, Solange, The Parov Stelar Band, Villagers, Quicksand, Fucked Up, Danny Brown, Wilkinson, The Menzingers, Hawk Eyes en Allah-Las.

Eminem, Slayer, Fall Out Boy en Nine Inch Nailsrijdag 16 augustus:

Neil Young & Crazy Horse, The Prodigy, Boys Noize, Skunk Anansie, Fun., Local Natives, Girls in Hawaii, Poliça, SBTRKT, Zeds Dead, Daughter, Mount Kimbie, Proxy, As I Lay Dying, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, TC, Maya Jane Coles, Frank Turner & The Sleeping Souls, Unknown Mortal Orchestra, Architects, Matt Corby, Chvrches, We Came As Romans, Duke Dumont, Toddla T Sound, XXYYXX, Chuck Ragan, Hazard, SKATERS, Cloud Boat en Lord Huron.

Zaterdag 17 augustus:

The xx, Franz Ferdinand, The Knife, Triggerfinger, Alabama Shakes, Bat For Lashes, Foals, Opeth, Midlake, Lamb Of God, Julio Bashmore, Friction, Kodaline, Foreign Beggars, Ben Pearce, Cult of Luna, Redlight, Your Demise, While She Sleeps, Bosnian Rainbows, S O H N, Pokey LaFarge en The Family Rain.

Deel: