Luisteraars van 3FM genieten live mee van het uitverkochte jubileumconcert van Racoon in de HMH. Zondag 17 maart zendt de publieke popzender in samenwerking met 101.TV het optreden uit. Van 21:00 tot ongeveer 23:00 uur is het hele concert te horen en te volgen via 3FM.nl.

De band geeft dit concert ter ere van hun 15-jarig bestaan en het optreden is onderdeel van de reeks jubileumconcerten in Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. Racoon speelt zijn grootste hits zoals ‘Love You More’ (2005), ‘No Mercy’ (2011) en ‘Oceaan’ (2012). Met een uitverkochte HMH belooft het een speciale avond te worden. Iedereen die er niet bij kan zijn, kan het concert helemaal mee beleven via 3FM.nl. Via 3FM Social Radio zijn de reacties van luisteraars op het concert te volgen die via social media binnenkomen. Het concert staat vanaf 18 maart online en is tot het eind van deze maand terug te kijken via 3FM.nl.

Deze week, van 11 tot en met 15 maart, is de Zeeuwse band elke ochtend te gast in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Ook op 101.TV is het volledige concert in beeld en geluid te volgen. Op donderdag 14 maart zijn ze live te horen bij Edwin Evers op Radio 538 en Jeroen van Inkel bij Q Music. En op maandag 18 maart is Racoon te gast bij DWDD. Dit allemaal ter ere van het verzamelalbum ‘The Singles Collection’ dat aanstaande vrijdag uit komt.

Deel: