De organisatie van Paaspop heeft gisteren 4 februari een groot aantal namen aan het affice toegevoegd die dit jaar van 29 t/m 31 maart op de diverse podia zullen staan. Met deze uitbreiding (van maar liefst 50 namen) is de line-up voor Paaspop 2013 nagenoeg compleet. Paaspop woprdt gehouden op het festivalterrein De Molenheide in Schijndel. De voorverkoop is reeds gestart.

Buiten de enorme lading artiesten die al eerder bekend gemaakt zijn zullen ook Handsome Poets, Bombay Show Pig, Agent Side Grinder, The Jacks, John Coffey, Traumahelikopter, Stacked Actors (Foo Fighters coverband), Up The Irons (Iron Maiden coverband), Bang Bang Bazooka, The Squall, DJ Kees van Hondt, BZB, Mister and Mississippi, Wendy McNeill, Amariszi, Otava Yo, De Kraaien, Dio, Fotosynthese, FS Green, The Others, Eptic, Shit Is Bangin’ DJ’s, Sven Ratzke, Crazy Piano’s, Puur Gelul met o.a. Hugo Borst en Henk van Straten, The London Knights, DJ Basto, Cat Carpenters, Stickyfingers, Feest DJ Ruud, Firebeatz, MC Boogshe, The Ponytails, Cinnaman, Erick Eerdhuizen, Rene Amesz, Baggi Begovic, Puresang feat. DMC, Dyro, MC Haits, Ben Bastion, Dubvision, The Flexican feat. Sef, Glow in the Dark feat. MC V.I., Mitchell Niemeyer feat. MC V.I., Apster, Yellow Claw, Sidney Samson een optreden verzorgen tijdens het drie-daagse festival.

Deel: