Komende meimaand ligt er een nieuw album van Don Henley in de winkels, getiteld ‘Cass County’. Henley gaat met dit album op de country toer, tijdens een interview voor een Amerikaans radio station liet de zanger weten dat ‘Cass County’ voor een deel uit traditionele country muziek zal bestaan. Henley vertelde verder dat er een flink aantal gastartiesten te horen zullen zijn op de opvolger van ‘Inside Job (2000). Henley heeft drie jaar aan het album gewerkt en zal heel anders zijn dan dat we van hem gewend zijn. De titel. Cass County’, komt van de plaats waar de zanger zijn jeugd heeft doorgebracht.

Buiten zijn nieuwe album is Henley lekker bezig. De nieuwe documentaire ‘History Of The Eagles’, plannen voor een Eagles-tournee, en is hij bezig om een autobiografie aan het schrijven. Als of hij nog niet genoeg te doen heeft, zal Henley collega en goede vriend Randy Newman inhuldigen in de befaamde Rock & Roll Hall Of Fame.

http://youtu.be/wiDEm4zMU2M

Deel: