Indian Summer Festival maakt de eerste grote namen bekend. Keane, Guus Meeuwis, Within Temptation en Kane maken hun opwachting tijdens de eerste meerdaagse editie van het festival op 15 en 16 juni 2013. Uit deze eerste namen spreekt de muzikale diversiteit die kenmerkend is voor Indian Summer Festival. De rockers van Keane weten als geen ander hoe ze een onvergetelijk optreden moeten neerzetten en Guus Meeuwis, Kane en Within Temptation behoren tot de absolute top van de Nederlandse muziekwereld. En dit zijn pas de eerste namen; meer bevestigde acts zullen spoedig volgen.

Indian Summer Festival vindt voor het eerst als meerdaags festival met kampeerarea. Sinds de eerste editie, 12,5 geleden, is Indian Summer Festival uitgegroeid tot één van de grootste festivals in Nederland. De unieke Indian Summer-ervaring geeft de bezoeker twee lange zomerdagen vol genadeloos goede muziek en een ongedwongen sfeer in een intieme setting. Duurzaamheid is eveneens erg belangrijk en verschillende groene initiatieven krijgen tijdens het festival een podium.

De kaartverkoop voor Indian Summer Festival 2013 is gisteren 26 januari gestart met een speciale early bird-actie in samenwerking met 538. Indian Summer Festival is trots op haar status als scherpst geprijsde festival van Nederland en we doen er voor de early birds nog een schepje bovenop. Kaarten voor de volle twee dagen kosten deze week slechts 59 euro in plaats van 69 euro! Dagkaarten à 49 euro zijn tevens in de verkoop. Toegangsbewijzen voor de camping zijn verkrijgbaar en zullen 29 euro gaan kosten. Hou onze website (www.indiansummerfestival.nl), Facebookpagina en Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws . Daar is ook de officiële trailer van Indian Summer Festival 2013 te bekijken.

Indian Summer Festival, 15 & 16 juni 2013. Recreatieterrein Geestmerambacht. Broek op Langedijk www.indiansummerfestival.nl. Kaartverkoop is reeds gestart. Minimale leeftijd bezoekers is 18 jaar.

Deel: