Gitarist Rob Caggiano (rechts op de foto) heeft besloten om de band Anthrax te gaan verlaten. De reden is dat hij zich wil gaan toeleggen op het produceren. Dat hij dat al aardig onder de knie heeft, heeft hij al bewezen met het produceren van Cradle of Filth‘s album ‘Nymphetamine’ ,The Damned Things, en Anthrax’s meest recente album getiteld ‘Worship Music’, waarmee de band een Grammy-nominatie kreeg voor de single ‘I’m Alive’. In een officiele verklaring op hun website laat de band weten het te betreuren dat Rob weggaat.

“Rob is al die jaren een vaste kracht geweest van Anthrax zowel als gitarist, producer en nog het meest als onze goede vriend. Zijn aandeel in de band was enorm. Natuurlijk zijn we bedroefd dat hij ons gaat verlaten, we wensen hem veel succes en hopen dat we ooit nog met hem het podium kunnen delen”.

Deel: