Morgenavond geeft Jan Akkerman, natuurlijk bekend van zijn solo werk en als gitarist van de band’s Focus en Brainbox, een exclusief concert in de Melkweg te Amsterdam. Jan staat dit jaar niet alleen al 50 jaar op de planken, ook mocht hij in 2012 65 kaarsjes uitblazen op zijn verjaardagstaart. Hij zal morgenavond, met zanger Bert Heerink (Vandenberg) oud werk laten horen uit de Brainbox periode waaronder ‘Summertime’ en ‘Down Man’. Natturlijk zal er ook nieuwer werk te horen zijn, met natuurlijk nummers van zijn nieuwste album ‘Minor Details’. Zojuist is ons te ore gekomen dat Jan voor het behalen deze mijlpaal een Koninklijke onderscheiding, te weten “Ridder in de Orde van Oranje Nassau”, in ontvangst zal gaan mogen nemen. Wij van Maxazine feliciteren Jan van harte en kunnen maar een ding zeggen, absoluut terecht!

Foto (c) Marcel Hakvoort

Deel: