Op 24 december sluit Ellen ten Damme haar bijzondere Spitz!-tour op een wel heel spectaculaire wijze af in Paradiso Amsterdam. Ellen ten Damme creëert met behulp van indrukwekkende (en intieme) visuals, haar band, dansers van Scapino Ballet Rotterdam en een levende kerststal een spraakmakende avond.

Na het succes van de shows ‘Durf Jij?’ en ‘Cirque Stiletto’ presenteert Ellen ten Damme met ‘SPITZ!’ een uitdagende mix van muziek, moderne dans en visuals. Voor deze voorstelling werkt ze samen met Scapino Ballet Rotterdam. De choreografieën van artistiek leider Ed Wubbe zijn een prachtige aanvulling op de liedjes van Ten Damme’s gouden cd ‘Durf Jij?’ en de opvolger ‘Het Regende Zon’ die in de media alleen maar lovende recensies kreeg. Op Kerstavond gooit ten Damme er nog een behoorlijke schep bovenop en maakt van 24 december 2012 de mooiste avond van 2012.

Deel: