Voormalig Rolling Stones gitarist Mick Taylor heeft tijdens een interview laten weten dat de kans groot is dat de Stones in de nabije toekomst nog meer concerten zullen gaan geven. Mick vertelde: “Ik denk dat de Stones altijd alles hebben gedaan zoals zij wilden, en dat ook zullen blijven doen. Volgens mij heeft iedereen het naar zijn zin op het podium. Het is meer dan simpelweg nostalgie, het lijkt erop dat ze weer volledig opgeladen zijn en zeer enthousiast zijn om in de toekomst nog meer te gaan doen. Mijn gevoel zegt dat als ze nog meer concerten willen gaan geven, ze dat ook kunnen. Er is geen reden waarom niet”.

Verder liet Mick weten dat het fantastisch was om weer met de band op het podium te staan. “Het was fantastisch, super, spannend. Het was erg fijn om weer met de mannen te spelen. Ik heb nog steeds hetzelfde gevoel als vroeger. Ik ben nu een stuk meer open en niet meer zo verlegen zoals ik was, dus in dat opzicht is er wel een verschil. Mijn batterij is in ieder geval weer opgeladen”.

Over het meespelen op ‘Midnight Rambler’ met Keith Richards en Ron Wood: “We dachten er niet eens over na; op een vreemde manier vloeiden alle drie de gitaren in elkaar over, in het bijzonder als het geluid op het podium goed is. Het is momenteel een van de langste nummers die we spelen, en het geeft Mick Jagger de kans om wat blues mondharmonica te spelen, waar hij overigens erg goed in is”. Mick besloot met dat wanneer hij weer gevraagd zou worden om met de Stones op tournee te gaan hij 150 procent zeker weten mee zou gaan.

Deel: