De Amerikaanse R&B-, disco- en soulgroep Tavares, de Nederlandse dance-act Vengaboys en de Marokkaans-Nederlandse topcabaretier Najib Amhali zijn de eerste namen van de speciale gasten welke op zullen treden tijdens Toppers in Concert 2013. De Toppers kondigden afgelopen week aan dat de negende editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ plaats zal vinden op zaterdag 25 Mei 2013.

Traditiegetrouw hebben de Toppers tijdens hun shows diverse (inter)nationale gasten. Tavares scoorde eind jaren zeventig diverse wereldhits als ‘Heaven must be missing an angel’, ‘Don’t take away the music’ en ‘More than a woman’. De Vengaboys bestormden tussen 1997 en 2000 de internationale hitlijsten met euro -dance -house nummers als ‘Up & Down’, ‘We like to Party’, ‘Boom Boom Boom Boom’ en ‘We’re going to Ibiza’. Wat we van cabaretier Najib Amhali mogen verwachten blijft nog een verrassing maar dat hij over een enorme muzikaliteit beschikt, bewijst hij keer op keer tijdens zijn zeer
succesvolle theatertournees.

De verkoop voor Toppers in Concert 2013 begint maandag 17 december. Tickets via Ticketpoint 0900-0088 of www.ticketpoint.nl. Het thema voor Toppers in Concert 2013 is ‘THE 1001 NIGHT EDITION’.

Deel: