In 2011 besloot de band na een succesvol festivalseizoen voor de eerste keer een clubtour te doen en verkocht die vervolgens op een paar tickets na helemaal uit. Reden genoeg dus voor de SUPERSIZE clubtour 2012, waarbij het allemaal nog wat groter wordt aangepakt. Tijdens de huidige clubtour, die half november begon, treden de heren Maniacs binnen 6 weken op bij 20 poppodia door heel het land. Ten opzichte van de vorige tour komt er bijna een uur nieuw materiaal voorbij.

Intussen heeft de band niet stilgezeten: Zo deed ze op 5 mei per vliegtuig drie bevrijdingsfestivals aan om hiermee het begin in te luiden van een bomvolle en diverse festivalzomer, die leidde van de Zwarte Cross tot Concert at Sea via Oerol, waar maar liefst drie keer op 1 dag werd opgetreden.

Aankomende clubtour data:

vr 30 nov – Effenaar – Eindhoven
za 1 dec – Burgerweeshuis – Deventer
do 6 dec – Mezz – Breda
vr 7 dec – So What! – Gouda
za 8 dec – Patronaat – Haarlem
vr 14 dec – Underground – Lelystad
za 15 dec – Perron55 – Venlo
vr 21 dec – Tivoli Oudegracht – Utrecht
za 22 dec – Paard van Troje – Den Haag
zo 23 dec – Doornroosje – Nijmegen
woe 26 dec – Nieuwe Nor – Heerlen
vr 28 dec – Hedon – Zwolle
za 29 dec – Melkweg – Amsterdam

Deel: