De eerste zes namen voor Stukafest Utrecht 2013 zijn bekendgemaakt! De maker van LuckyTV (Sander van de Pavert), de
Utrechtse bands COPPERSKY, dansact RADAR, dichte Daniël Vis, multikunstenaar Levi van Huygevoort en het Latin American Film
Festival zullen tijdens Stukafest optredens in studentenkamers geven.

Dit jaar ligt de focus van Stukafest Utrecht op lokaal talent en lokale samenwerkingen. Daarom zal de Utrechtse band COPPERSKY in een kamer optreden die ingericht is door The Village Coffee & Music en krijgt het Utrechtse festival ‘Latin American Film Festival’ een kamer waar zij de mooiste korte films vertonen.

De fysieke kaartverkoop voor het studentenkamerfestival start op vrijdag 4 januari in de ACU tijdens de Stukacontest. Hierna zal de kaartverkoop zowel online als op verschillende locaties in Utrecht worden voortgezet. De muziekacts Kern Revolutionaire Zaken (maatschappijkritische rap), Isabelle Amé (catchy popsongs), Pale Fire (electronische postrock) en Velvvet (Britpop/ indie band) zullen tijdens de Stukacontest strijden om de laatste plek in de programmering van Stukafest Utrecht 2013.

Kaarten voor de 2013-editie kosten 4,50 euro voor één ronde of het eindfeest, 11 euro voor drie rondes en 14 euro voor drie rondes inclusief toegang tot het eindfeest.

Deel: