Een ongelooflijk succes en een nieuw record voor Jan Smit. De prachtige single “Sla Je Armen Om Me Heen” is vandaag op 1 binnengekomen in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Hiermee brengt Jan tevens zijn 17e nummer 1 hit op zijn naam en zodoende is hij de artiest met de meeste Nederlandstalige nummer 1 hits.

Deze splinternieuwe versie van “Sla Je Armen Om Me Heen” is tevens de titelsong van de speelfilm “Het Bombardement” waarin Jan de hoofdrol speelt en die in december in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien. De nieuwe versie heeft Smit opgenomen met zijn tegenspeelster in de film, de actrice Roos van Erkel. De bijbehorende videoclip is gelardeerd met spectaculaire beelden uit de film. Nog voordat er iets op het witte doek is verschenen, is het eerste succes voor de film al een feit!

De nieuwe single is niet alleen digitaal beschikbaar, maar wordt vandaag ook uitgebracht in een speciale digipack. Naast het nummer van Jan met Roos, bevat de digipack ook de originele versie van het nummer, een ‘making of’ van de film en een 12-pagina’s tellend boekwerkje met foto’s uit de film.

De originele versie is terug te vinden op het, met goud bekroonde, album van Jan Smit, getiteld “Vrienden”, dat 10 augustus jl. is uitgebracht. Dankzij het succes van de single en de reeks jubileum concerten in Ahoy, waar Jan dit weekend nog 3 keer voor een uitverkochte zaal zal optreden, keert het album 12 weken na release weer terug op de eerste plaats in de Album Top 100 van de GFK Dutch Charts.

Deel: