Op zaterdag 15 december 2012 komt de overweldigende show ‘Forever King of Pop’, een tribute aan Michael Jackson, eenmalig naar Nederland en zal uitsluitend te zien zijn in de Rijnhal te Arnhem. ‘Forever King of Pop’ is de enige tribute show die door de Jackson family is erkend en trok wereldwijd al meer dan 300.000 bezoekers. Alle hits van de King of Pop komen voorbij in een 2,5 uur durende spectaculaire en emotionele show met veel dans en live muziek, videoprojecties en tal van special effects. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.foreverkingofpop.nl

Hoofdrollen
In 1996 wees Michael Jackson Francisco Jackson aan als zijn officiële stand-in. Hij kan Michael perfect imiteren in dans en beweging. In ‘Forever King of Pop’ wordt hij vocaal bijgestaan door meerdere wereldwijd bekende zangimitators van Michael Jackson. Naast Francisco Jackson speelt Mampuele, de rol van Michael in zijn jongere jaren, op fabuleus knappe wijze. Het publiek pinkt een traan weg en iedereen staart ademloos naar zijn verbazingwekkend knappe performance enzang.

Cast van 50 man
‘Forever King of Pop’ is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke liefde voor het werk van de in 2009 overleden Michael Jackson. De cast, bestaande uit 50 personen, inclusief een gospel koor, het creatieve team, de producenten en regisseurs hebben met de groots mogelijke zorg en passie gewerkt aan een voorstelling die niet alleen duizelingwekkend dicht het werk van de pop icoon benadert, maar die ook diens gedachtegoed en creatieve ideeën uitdraagt. Bewegingen,
zang, decor, videoprojectie en kostuums zijn tot in de kleinste details geperfectioneerd om de magie van Michael Jackson te doen herleven. De maanden van repeteren wierpen hun vruchten af: ‘Forever King of Pop’ wordt in de internationale pers beschreven als een van de beste shows ter wereld tot nu toe!

Jackson family erkent ‘Forever King of Pop’
‘Too good to be true’, noemde de vader van Michael ‘Forever King of Pop’. Deze show is als enige ter wereld goedgekeurd door The Jackson Family Foundation. ‘Lights, decor, production and special effects and all the dancers and performers are also excellent’, aldus Joseph Jackon, Michaels vader.

Meer informatie
‘Forever King of Pop’ is slecht eenmalig in Nederland te zien op zaterdag 15 december 2012 om 20.30 uur in de Rijnhal te Arnhem. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 25 via www.foreverkingofpop.nl

Deel: