foto (c) Armelle van Helden

Steffen Morrison is en wordt nog altijd geïnspireerd door vele artiesten; van Luther Ingram, zijn eerste muzikale herinnering, tot Raphael Saadiq, bij wie Steffen in het voorprogramma stond tijdens zijn Nederlandse tournee in 2011/2012. Er is echter een persoon die een buitengewone invloed heeft gehad en door wie Steffen nog altijd wordt geraakt: Donny Hathaway; een absolute legende die de basis vormt van zijn muzikale inspiratie en die hem elke dag weer stimuleert om zijn dromen na te jagen.

Vreemd is het dan ook niet, dat Steffen Morrison een bijzondere ode wil brengen aan zijn grote inspirator. Dit is het begin van een opwindend muzikaal project en dat doet Steffen samen met www.pledgemusic.com; een kans die hij met beide handen aangrijpt. De ingrediënten? Een donkere winteravond in januari, negen bijzondere songs van Donny Hathaway, een exclusieve locatie en de zwoele, donkere klanken van Steffens stem. Het geheime ingrediënt? Jij! Jij kan onderdeel worden van deze exclusieve avond en daarmee bijdragen aan een uniek project.

Dit project krijgt een extra dimensie door een live DVD en live CD uit te brengen. Om deze droom te realiseren zoekt Steffen Morrison mensen met een passie voor muziek, mensen die samen met hem een bijzondere ode brengen aan Donny Hathaway. Ga naar http://www.pledgemusic.com/projects/steffenmorrison en investeer in dit project! Check de exclusieve mogelijkheden die er zijn om dit samen met Steffen te doen. Vergeet niet… dit wordt een intieme en muzikale avond om nooit te vergeten. Mis het niet!

Foto (c) Armelle van Helden

Deel: