Op woensdag 10 oktober worden live showcases van Moke (NL) en Bed Rugs (BE) opgenomen voor het televisieprogramma Ziggo Live. Je kunt hier gratis bij aanwezig zijn! De locatie van de optredens is Club Ziggo, gelegen in de Ziggo Dome. In deze intieme locatie wordt op periodieke basis een tweetal bands, uit binnen- en buitenland, voorgesteld aan een select publiek. De showcase optredens worden gefilmd en komen beschikbaar via Ziggo Video on Demand en (deels) Youtube. Inmiddels zijn er al afleveringen opgenomen met onder andere The Jon Spencer Blues Explosion (USA), The Crookes (UK), Husky (Aus), Anne Soldaat (NL), We Are Augustines (USA), Rachel Sermanni (UK), I Am Oak (NL) en The Kik (NL).

WIl je de opnames met Moke en Bed Rugs op woensdag 10 oktober bijwonen? Stuur dan een e-mail met je naam naar ziggo@maxazine.nl en wij zetten je op de gastenlijst. En je mag dan ook nog een vriend(in) meenemen! Let op: de deuren van Club Ziggo gaan om 19.30 uur open.

Deel: