In 2007 beleeft de inmiddels internationaal vermaarde DJ/producer Vato Gonzalez zijn grote doorbraak in Nederland, wanneer hij besluit om de eerste mixtape uit de inmiddels befaamde DIRTY HOUSE reeks vrij te geven. De mixtape verspreidt zich als een razend vuurtje over het internet en blijkt een regelrechte hit te zijn bij het publiek. In de daaropvolgende jaren bouwt Vato Gonzalez het DIRTY HOUSE concept verder uit middels evenementen in binnen- en buitenland, een gelijknamige platenmaatschappij en muziekuitgeverij. Nu, vijf jaar later, lanceert hij het zesde deel uit de DIRTY HOUSE mixtape reeks. 

Gedurende de maanden oktober, november en december zal hij deze lancering ondersteunen middels een drietal evenementen. De nieuwe mixtape is inmiddels te downloaden via DirtyHouse.nl en werd kort na lancering meteen het nummer 1 Trending Topic op Twitter in Nederland. Vato Gonzalez over het tot stand komen van DIRTY HOUSE MIXTAPE 6: “De afgelopen twee jaar ben ik voornamelijk bezig geweest met mijn eigen producties, het ontwikkelen van mijn sound en het remixen voor andere artiesten, zoals Taio Cruz, Rizzle Kicks en The 2 Bears. Ik wilde de nieuwe mixtape eerder lanceren, maar door het succes van ‘Badman Riddim’ – hetgeen in Engeland een Top 10 hit werd – en de vraag naar een opvolger, liet het even op zich wachten. Ik heb dan ook een groot aantal van mijn eigen nieuwe producties in de mixtape verwerkt. Zeker 20 nieuwe Vato Gonzalez releases zijn in de mixtape te horen, waarvan sommige pas over maanden uitkomen".

”Naast een groot aantal eigen producties, remixen en bootlegs bevat de mixtape ook een aantal ‘shout-outs’ van bevriende collega’s, zoals Kraantje Pappie, Diplo, DJ Fresh, Nicky Romero, Jaguar Skills, Donae’o en anderen. Vato Gonzalez: “Ik werk op dit moment samen met een hoop internationale artiesten en het is altijd leuk om elkaar op tour tegen te komen.” Om de lancering van de nieuwe mixtape extra kracht bij te zetten en tevens ter viering van het vijfjarig bestaan van DIRTY HOUSE, zal Vato Gonzalez de komende maanden ook een aantal exclusieve DIRTY HOUSE evenementen organiseren. Zo is DIRTY HOUSE op vrijdag 12 oktober met een eigen area te vinden op het Festyland Festival. Op 10 november zal DIRTY HOUSE neerstrijken in de Matrixx te Nijmegen en ook voor december staat er een DIRTY HOUSE evenement gepland.

Deel: