Jan Smit is vanaf maandag als DJ te horen in de ochtendshow ‘100% Jan’ op 100% NL en begint zijn week met een locatie-uitzending vanuit het huis van zijn vriend en collega Gerard Joling. De week begint ontspannen; rustig wakker worden en radio maken aan Geer z’n keukentafel. Met zijn kersverse album ‘Vrienden’, en de hit ‘Echte Vrienden’ met Gerard Joling, was er voor Jan Smit geen meer toepasselijke manier om de ochtendshow op 100% NL in te luidden. Jan Smit: “ Ik weet dat Gerard niet zo van vroeg opstaan houdt, maar zoals het een echte vriend betaamd zit hij tóch samen met mij achter de microfoon in zijn eigen huis. Ikzelf heb helemaal geen moeite met vroeg opstaan en heb er zin in om vanaf maandag weer een week lang de ochtendshow op 100% NL te presenteren.”

Behalve dat Gerard op maandag Jan zal bijstaan in de ochtendshow, komen er elke dag gasten langs. Dinsdag zal Miss Montreal aanschuiven, Albert Verlinde komt donderdag voor het ontbijt en Gers Pardoel sluit de week af op vrijdag. Die vrijdag zal Jan ook met zijn band live nummers ten gehore brengen. Woensdag komt er een speciale gast en deze wordt volgende week bekend gemaakt.

Jan Smit presenteert voor de derde keer op rij de ochtendshow ‘100% Jan’ op 100% NL. Van 3 t/m 7 september tussen 07:00 uur tot 10:00 maakt Jan de luisteraars van 100% NL wakker met zijn warme stemgeluid. Ook spreekt hij met de politieke lijsttrekkers over hun Werk Top 3 in de drukke verkiezingstijd. Natuurlijk mogen het allerlaatste nieuws, de files en het weer niet ontbreken.

Deel: