Gisteren, zondag 10 juni, om 7.00 uur ‘s ochtends opende LA The Voices, de groep van zanger en presentator Gordon, de eerste officiële vlucht van vliegmaatschappij ArkeFly naar Los Angeles. Vanaf deze week vliegt ArkeFly tot half oktober twee keer per week op dinsdag en zondag naar deze stad. Samen met Steven van der Heijden, CEO van ArkeFly en Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group verrichtte Gordon op Schiphol de openingshandeling onder toeziend oog van reizigers en fans.

Gordon mocht bij grote uitzondering de vier overige bandleden zelf inchecken. Daarna bracht LA The Voices een speciaal voor de vliegmaatschappij herschreven nummer ten gehore in een exclusief miniconcert. Vervolgens stapte de groep in het toestel van ArkeFly om naar LA te vliegen, voor een fotoshoot voor hun nieuwe CD. In de lucht brengen de heren met een tweede miniconcert opnieuw een feestelijke ode aan de nieuwe bestemming.

Gordon: “Ik heb nog nooit van mijn leven zo vroeg voor publiek gezongen. En ik heb ook nog nooit een optreden gegeven zo hoog in de lucht. Zelf ben ik gek op vliegen en op vliegtuigen. En ik zing graag. Kortom: een bijzondere dag! Ik vind het een eer om dit te mogen doen.” Steven van der Heijden: “LA is de 72e bestemming van ArkeFly. En het is traditie om een nieuwe bestemming feestelijk te openen. LA stond al lang op ons verlanglijstje. De heren van LA The Voices brengen we er heen omdat ze er moeten werken, maar het is voor veel mensen een populaire vakantiebestemming. Prachtig weer, geweldige hotels en een fantastische omgeving.”

Deel: